Çorum Belediyespor’da Fahrettin Sayhan’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Serdar Bozkurt, imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Geçen sezon Ankara Demirspor’u 2.lige çıkartan 38 yaşındaki genç teknik adam, Çorum Belediyespor’u çok iyi bir kadroya sahip olması ve yönetimin sunduğu çalışma imkânlarından dolayı tercih ettiğini belirtirken, “Öncelikle, beni bu göreve seçtikleri için yönetime teşekkür ediyorum. Çorum Belediyespor geçen sezon play-offta final oynamış bir takım. Çok iyi bir kadrosu var. Bu sezon için iyi transferler yapıldı. Ayrıca yönetimin bana sunduğu çalışma ortamı buraya gelmemde önemli etken oldu.
Buraya gelmeden önce birçok takımla görüştüm. Burayı, iyi bir kulüp, iyi bir takım ve çalışma ortamından dolayı tercih ettim.

SEVİYEYİ YÜKSELTECEĞİZ
Belediyespor iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen sezona iyi başlayamamış. Futbolda bu tür şeyler var. Ama bu takım ayağa kalkar. Her insanın sınırsal bir seviyesi var. Belediyespor şu an olması gereken seviyenin a altında. Futbolcuların sınırsal seviyelerini yükseltirsek sorun çözülüyor. O yüzden buradayız.
Skorun ve şampiyonluğun garantisi yoktur. Eğer biri bunun garantisini veriyorsa yalan söylüyordur. Ben, çok iyi bir takım görüntüsünün sözünü veriyorum.
Belediyespor’u çıplak gözle hiç izlemedim. Ama bu sezonki maç CD’leri elimizde. Onları izleyeceğim.
Grup olarak güçlü bir gruptayız. Ama ne o kadar büyütülecek, ne de küçümsenecek bir grup. Belediyespor hedefi olan bir takım. Aradaki 10 puanlık fark çok önemli değil. Oynanmamış 28 maç var. O yüzden ümitsizliğe hiç gerek yok. Biz değil, rakipler bizden korksun” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim