TFF 3.Lig 3.Grup’ta heyecan 22.hafta maçlarıyla devam edecek. İlk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, Manisa deplasmanında Turgutluspor’la karşılaşacak.

Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu nezaretinde çıktığı son 3 maçta 7 puan toplayan ve ilk 5’teki yerini koruyan Yeni Çorumspor, Turgutluspor karşısında da galibiyet arayacak. Hafta içerisinde hazırlıklarını bu doğrultuda yapan Kırmızı-Siyahlılarda sarı kart cezalısı Yakup Alkan dışında eksik bulunmuyor.

Son 5 maçından sadece 2 puan çıkartabilen Turgutluspor cephesinde de tüm planlar galibiyet üzerine yapılmış durumda. Manisa temsilcisinde sarı kart cezalısı Melih Vardar yarınki kritik maçta forma giyemeyecek.

35 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 28 puanlı 9.sıradaki Turgutluspor arasında yarın Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak maçı Bilecik bölgesi C klasman hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Barkın Kara’nın yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Fatih Pazı ve Sakarya bölgesinden Harun Pekyürek yapacak. Yine Bilecik bölgesinden Mustafa Gökhan Keskin de maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim