TFF 3.Lig 3.Grup’ta heyecan 16.hafta maçlarıyla devam edecek. Zirvenin 13 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Çorum Belediyespor, kendisi gibi ilk 5’i kovalayan Bursa temsilcisi Karacabey Belediye’yi konuk edecek.

Üst üste aldığı üç yenilgiden sonra geçtiğimiz hafta sahasında Cizrespor’u 1-0 yenerek moral bulan Çorum Belediyespor, yarın Karacabey Belediye karşısında da 3 puan alıp ilk yarının son maçı için Ankara’ya moralli gitmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, galibiyete odaklanan Çorum Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı Yakup Alkan ve sarı kart cezalısı Fatih Ergen’in yanı sıra sakatlıkları süren Ferdi Konak ile Eşref Korkmazoğlu takımdaki yerlerini alamayacaklar. Çorum Belediyespor gibi ilk 5’i hedefleyen Karacabey Belediyespor’da kart cezalıları İlker Avşar, Hüseyin İriç ve Fatih Nurullah Turan forma giyemeyecek.

22 puanlı 8.sıradaki Çorum Belediye ile 23 puanlı 6.sıradaki Karacabey Belediye arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Mehmet Türkmen yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Mehmet Türkmen’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Fettah Yiğit ve Erol Ernek yapacak. Aynı bölgeden Furkan Çelik de maçın dördüncü hakemi olacak.

Avukat olan orta hakem Mehmet Türkmen, kariyerinde Çorum Belediyespor’un ilk kez maçını yönetecek.

Editör: TE Bilisim