TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediye, ilk yarının son maçında yarın sahasında Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’la karşılaşacak.

Son 2 maçında berabere kalan, sahasında ise son 3 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan Çorum Belediye, yarın Karacabey Birlikspor’u yenerek hem kötü seriyi sonlandırmayı, hem de ilk yarıyı moralli bitirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

29 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 23 puanlı 7.sıradaki Karacabey Birlikspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Erzurum bölgesi C klasman hakemlerinden Cihat Çelikdağ yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Çelikdağ’ın yardımcılıklarını ise Giresun bölgesinden Mustafa Zıvalı ve Erzurum bölgesinden Ozan Andaç Göral yapacak. Yine Erzurum bölgesinden Adem Korkmaz da maçın dördüncü hakemi olacak.

Maç öncesinde Karacabey Birlikspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Çorum Belediyespor’da sakatlığı süren Taner yine takımdaki yerini alamayacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim