Spor Toto 3.Lig’de 2016-2017 Sezonunun grup müsabakaları tamamlandı. Heyecan 2.lige yükselecek son 3 takımın belli olacağı Play-Off maçlarında devam edecek.

Çorum Belediyespor’un da yer aldığı 1.grupta, Altay 64 puan ve ikili averaj üstünlüğü ile 2.sırada, aynı puanlı Ankara Demirspor 3.sırada, 61 puanlı Kocaelispor 4.sırada, 58 puanlı Çorum Belediyespor ise 5.sırada Play-Off bileti aldı.

İLK MAÇLAR 4 MAYIS’TA

Sıralamanın netleşmesinden sonra Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. Çorum Belediyespor Altay’la eşleşirken, Ankara Demirspor’la da Kocaelispor rakip oldu. İki maç üzerinden elemeli oynanacak Play-Off yarı finalinin ilk maçları 4 Mayıs’ta, rövanş maçları ise 8 Mayıs’ta oynanacak.

Çorum Belediye ile İzmir temsilcisi Altay ilk olarak 4 Mayıs Perşembe günü Çorum’da karşılaşacak. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Bu maçın rövanşı ise 8 Mayıs Pazartesi günü İzmir Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.

Kocaelispor’la Ankara Demirspor ise önce Kocaeli’de, rövanşında ise Ankara’da karşı karşıya gelecekler.

Yarı final maçları sonunda tur atlayan iki takım 13 veya 14 Mayıs’ta tarafsız bir sahada tek maç üzerinden final oynayacaklar. Finalin galibi 2.lige yükselecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim