Rakip kim olursa olsun sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmak çok önemli. Rakibin gücü ile ilgilenmiyoruz. Biz sahaya çıktığımız zaman kendi oyunumuzu oynayıp rakibimizi mağlup etmekten başka hiçbir düşüncemiz yok. Bunun için de bütün futbolcu arkadaşlarım maç içinde elinden gelen çabayı göstereceklerdir” dedi.

Çorum Futbol Kulübü yarın sahasında kendisi gibi şampiyonluğun güçlü adaylarından Manisa FK ile oynayacağı maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

İYİ HAZIRLANDIK

Rakip kim olursa olsun kendi oyunlarını kabul ettirip galibiyet için oynayacaklarını kaydeden Bahri Kaya; “Sezonun ilk haftasında oynayacağımız Manisa FK maçının ilk provasını yeni statta yaptık. İyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Bazı eksikliklerimiz var. Ancak sahada mücadele edecek oyuncularımın bu eksikliği hissettirmeyecek şekilde mücadele edeceğine hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Pandemi neticesiyle nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. O yüzden dikkat etmemiz gerekiyor. Yeni sezon, yeni stat, yeni bir takım inşallah tüm bu yeniliklere güzellikleri ekleyerek devam ederiz.

İLK MAÇI KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ

İlk maçları kazanmak çok önemli. Rakip kim olursa olsun sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmak çok önemli. Rakibin gücü ile ilgilenmiyoruz. Biz sahaya çıktığımız zaman kendi oyunumuzu oynayıp rakibimizi mağlup etmekten başka hiçbir düşüncemiz yok. Bunun için de bütün futbolcu arkadaşlarım maç içinde elinden gelen çabayı göstereceklerdir” dedi.

İZOLE HALİNDEYİZ

Koronaviras salgını nedeniyle sürekli izole halde olduklarını da kaydeden Bahri Kaya, testi pozitif çıkan oyuncu olursa planlarının hazır olduğunu da belirtti. Kaya, “Biz kamptan döndükten sonra tesislerimizde izole halindeyiz. Olur da maç öncesi oyuncumuzda veya oyuncularımızda test sonucu pozitif çıkarsa müsabakada oynayamayacak. Şuan kadromuzda 24 oyuncumuz var. Bildiğiniz üzere Cengiz Ötkün cezalı, Kerem Çağatay bu hafta yok. Yılmaz zaten eksikleri var o da oynayamayacak. Bu oyuncularım ve 3 kalecim dışında 18 tane mücadelede edecek oyuncum Manisa maçına hazır durumda. Bu 18 oyuncumuza aynı derecede güveniyoruz.

Olur da bu 18 futbolcu arasında pozitif çıkarsa çıkan arkadaşın yerine oynayacak kişi en iyisini yapacaktır. TFF’nin kararı ile 14 oyuncu altına düşerse maç ertelenecek. Bu seçenekleri de düşünerek her türlü planlamayı yapmış durumdayız.

BİR GOLCÜ ALMAK İSTİYORUZ

Transferle ilgili de konuşan Bahri Kaya, “Çorumspor’da transfer transferin son gününe kadar devam eder. Fazla bir ihtiyacımız da yok. Sadece takımımızdan ayrılan Volkan Akyıldız’ın yerine bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Bunun için de en iyisini almayı için çabalıyoruz. Geç olsun ama güç olmasın mantığı ile bu transferi de son güne kadar saklı tutuyoruz” dedi.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim