Çorum Belediyespor’un yeni teknik direktörü Serdar Bozkurt, önceki akşam gazetelerin spor sorumlularıyla bir araya geldi. Bozkurt, tanışma amaçlı düzenlenen birliktelikte önemli açıklamalarda bulundu.

SİSTEMİMİZ 4-2-3-1
Çorum Belediyespor’u çok iyi bir kadroya sahip olması ve çalışma şartlarının iyi olması nedeniyle tercih ettiğini yineleyen Serdar Bozkurt, kendi sistemini oturtacağını ancak bunun biraz zaman alacağını söyledi. Sistem olarak 4-2-3-1’i benimsediklerini belirten genç teknik adam, “Çok iyi bir kadromuz var. Eksik yönlerimiz de var ama zamanla bunları gidereceğiz. Kendi sistemimizi oturtmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Bu sürede yine tüm maçlarımızı kazanmak için mücadele edeceğiz.
Hep hücumu düşünen bir takım olacağız. Rakibe göre değil, kendi oyununu rakibe kabul ettiren bir takım olacağız. Biz değil, rakip bizden korksun. Onlar bize önlem almaya çalışsın” şeklinde konuştu.

DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEM
Takımdaki her futbolcunun kendisi için aynı olduğunu da belirten genç teknik adam, disiplinin çok önemli olduğuna vurgu yaparken, “Disiplinden asla taviz vermem. Biz bir aileyiz. Elbette ufak tefek sorunlar olacaktır. Ama takım ruhunu olumsuz etkileyecek yanlış karşılıksız kalmaz” dedi.

GALİBİYET SERİSİNE İHTİYACIMIZ VAR
Van Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle hem deplasman fobisini yendiklerini hem de zirve ile puan farkını azalttıklarını da yineleyen Serdar Bozkurt, “Önümüzde çok kritik maçlar var. İstediğimiz yerlere gelebilmemiz için galibiyet serisi yakalamalıyız. Kastamonuspor ve Bergama Belediye maçlarında alacağımız sonuçlar çok önemli. Bu maçları kazanıp zirve yarışında daha iddialı bir yere gelmek istiyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim