Kayseri’de düzenlenen Küçükler Ferdi ve Çiftler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Çorumlu sporculardan Uğurcan Dursun ve Umut Baha Dursun kardeşler çift erkekler kategorisinde, Yağmur Yeşil ise çift bayanlar kategorisinde birinciliği elde ettiler.

Masa Tenisi Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Küçükler Ferdi ve Çiftler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Kayseri’de yapıldı. Şampiyonaya 52 ilden 168’i erkek, 130’u bayan olmak üzere 298 sporcu katıldı. Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Talas Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda, çift erkekler kategorisinde Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Uğurcan Dursun ve Umut Baha Dursun kardeşler Türkiye Şampiyonu olmayı başarırken, Kayseri Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Mehmet Ali Karaboğa ve Ömer Kasım Bulut ikinciliği elde ettiler. Ankaraspor’dan Hakan Işık ile Muhammed Akalın ise Türkiye üçüncüsü oldular.

Çift bayanlar kategorisinde ise Çorum Gençlikspor Kulübü sporcularından Yağmur Yeşil, Hataylı sporcu Nihat Nebhan ile birlikte Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Batman’dan Dilan Gündüz ile Hacer Kaplan çifti ikinci, Gaziantep ve Zonguldak ilinden Nisanur Bozkurt ile Betül Işıl Emre ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Ayrıca Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Muhammed Fatih Candan ile İsmail Eren Atıcı ise çift erkekler kategorisinde dokuzuncu oldular.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim