Erkekler Türkiye Masa Tenisi 2.Liginde ilk etap müsabakaları tamamlandı. İstanbul’daki Tozkoparan Spor Salonunda düzenlenen ilk etapta Çorum temsilcisi Spor İhtisas Kulübü, 8 maçta 6 galibiyet, 2 yenilgi alarak 3.sıraya yerleşti.
İdareciliğini Servet Cerit’in yaptığı Spor İhtisas’ın kadrosunda Mesut Kuşgöz, Mehmet Bilge, Savaş Teke ve Turgay Gül yer aldı. Spor İhtisas, 3 gün süren müsabakalarda ilk 6 maçını kazanırken, Malatya Yeşilyurt Belediyeyi 3-2, Mardin Mergenç’i 3-0, İzmir Kontek’i 3-0, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporu 3-0, İstanbul Bemted’i 3-2, İstanbul Haydarpaşa’yı da 3-0 yendi. Spor İhtisas, Beyoğlu ve Altınordu’ya ise 3-1’lik skorlarla yenildi.
Çorum temsilcisi Spor İhtisas, bu sonuçlardan sonra ilk etabı averajla 3.sırada tamamladı.
İdareci Servet Cerit, hedeflerinin 1.lige yükselmek olduğunu belirtirken, 18-20 Kasım’da Yalova’da yapılacak ikinci etap müsabakalarına çok iyi hazırlanıp bulundukları konumu korumayı amaçladıklarını söyledi.
Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ve 1.lige yükseleceklerine inandığını da kaydeden Servet Cerit, büyük başarılar elde ettiklerine vurgu yaparken, madde desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. Sanayici ve işadamlarına seslenen Cerit, “Takımımızı sahipsiz bırakmayalım. Biz, 1.lige yükselme yolunda elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi.
(Bülent USLU)
 
Editör: TE Bilisim