Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 36.hafta maçları yarın oynanacak olup, Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, hiçbir iddiası kalmayan Adana temsilcisi Kozan Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında Kızılcabölükspor’la golsüz berabere kalmasına rağmen Play-Off yolundaki avantajını koruyan Çorum Belediyespor, son 2 maçta 4 puan alması halinde Gölcükspor’un alacağı sonuçlara bakmadan direkt Play-Off’a yükselecek ve 2.lig umutlarını sürdürecek. Bu doğrultuda, sondan bir önceki maçını yarın Kozan Belediye ile deplasmanda oynayacak olan Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Altay’ı 4-2 yenerek ligde kalmayı garantileyen Kozan Belediyespor’un ise hiçbir iddiası bulunmuyor.

55 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 45 puanlı 10.sıradaki Kozan Belediye arasında yarın İsmail Atlı Stadı’nda oynanacak maçı Muş Bölgesi C Klasman Hakemi Mehmet Şükrü Közcü yönetecek.  Saat 15.30’da başlayacak maçta Közcü’nün yardımcılıklarını ise Malatya bölgesinden Harun Reşit Güngör ve Kerem Candaş yapacak. Bitlis bölgesinden Ertan Başdağ ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

Çorum Belediyespor’da Ali Kemal Başaran, Kozan Belediyespor’da ise Yaşar Yılmaz ve Y.Emre Albayrak sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Çorum temsilcisi 1-0 kazanmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim