Çorum Belediyespor’un yeni teknik direktörü Gürses Kılıç, Antalya kampında takımın başına çıktığı ilk antrenmandan sonra camiaya umut verici açıklamalarda bulundu. Liderle aralarındaki 10 puanlık farkın kapanabileceğini kaydeden Kılıç, şampiyonluk için “neden olmasın” ifadesini kullandı.

Çorumspor’dan sonra Çorum Belediyespor’un başına geçen ve Çorum’da ikinci kez görev yapacak olan Gürses Kılıç, Belediyespor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizerken, Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirip sezonun ikinci yarısına hazır gireceklerini söyledi.

Takımın eksik yönlerini tespit gidereceklerini kaydeden Kılıç, Çorum halkının kendilerinden beklentililerini iyi bildiklerini, beklentilere cevap vermek için her şeyi yapacaklarını söyledi. Lider Sancaktepe Belediyespor’un 10 puan gerisinde olduklarını da hatırlatan Gürses Kılıç, “Liderle aramızda 10 puan fark var. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çok çalışırsak başarmamamız için hiçbir neden yok. İyi bir kadromuz var, neden olmasın.

Takım topsuz oyunu çok seviyor. Bununla birlikte ağır oynuyoruz ve takım savunmasını iyi yapamıyoruz. Bu dediklerimizin üzerinde yoğunlaşacağız. Çok kolay olmayacağını biliyoruz. Biraz zaman alacak ama bu zamanı en minimum seviyeye çekerek lige giriş yapmak istiyoruz” dedi.

Transferle ilgili de konuşan Kılıç, bir stoper, bir de kenar oyuncusu alacaklarını kaydederken, yapacakları hazırlık maçlarında ihtiyaç hissetmeleri halinde takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim