Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, bugün Ankara Demirspor’la oynayacakları maçı kazanıp şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini söyledi.
Daha önce Ankara Demirspor’u çalıştırmasının ve bazı futbolcuların eski takımlarına karşı oynayacak olmalarının fazla bir öneminin olmadığını kaydeden Serdar Bozkurt, “Evet Ankara Demirspor’da büyük başarılar elde ettik. Bazı futbolcularımızla daha önce Ankara Demirspor’da birlikteydik. Ama biz profesyoneliz ve bugün Çorum Belediyespor’un başarısı için mücadele veriyoruz. Ankara Demir değil kim olursa olsun, hedefimiz galibiyet. Profesyonellikte duygusallığa yer yok. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Son haftalarda lig ve kupada aldığımız başarılı sonuçlarla moralimiz en üst seviyeye çıktı.
Ankara Demirspor genç ve dinamik bir takım. Zor bir maç olacak ama biz özellikle evimizdeki maçlarda kesinlikle puan kaybı istemiyoruz. Rakibin artı ve eksi yönlerini biliyoruz. Bu yüzden tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık.
İyi sonuçlar alıyoruz ve emin adımlarla hedefe gidiyoruz. Seyircimizin daha önceki maçlarda olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bu maçta da tribünleri doldurup destek olsunlar” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim