Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Çorum’a geldi. Arman, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederken, Çorum’a bir atış poligonu yaptırılması konusunda anlaşma sağlandı.

Edinilen bilgilere göre, Federasyon Başkanı Ufuk Arman, Çorum’a gelişinde ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’i ziyaret etti. Eğer ile bir süre görüşen Arman, daha sonra Haşim Eğer ve Atıcılık İl Temsilcisi Celal Taşdelen’le birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Çorum’a yapılması yıllardır gündemde olan ancak bir türlü başlanılamayan modern poligonla ilgili görüşüldü.

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Federasyonun resmi sitesinde yaptığı açıklamada, Belediye’den Çorum’a poligon sözü aldıklarını belirtirken, çalışmalara hemen başlanıldığını belirtti.

Uluslararası standartlarda düşünülen poligonun Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu civarında bir alana yapılacağı ve yapım işine önümüzdeki yıl başlanacağı bilgisine ulaşıldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim