Teknik Direktör Yavuz İncedal, çok istedikleri galibiyeti iyi bir skorla aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Darıca Gençlerbirliği karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıktıklarını belirten Yavuz İncedal, “Ne pahasına olursa olsun kazanmamız gereken maça iyi hazırlanmıştık. Futbolcuların hırsı ve kazanma azmi çok iyiydi. Yine taraftarımız mükemmeldi. Darıca Gençlerbirliği gibi bir takıma karşı hem de ilk bölümlerde 10 kişi kalmak ve geriye düştükten sonra skoru çevirmek kolay iş değil.
10 kişi kaldıktan sonra panik yapmadık. Saha içerisinde yaptığımız birkaç değişiklikle oyuna devam ettik. Futbolcularım, verdiğim görevleri eksiksiz yerine getirdiler ve bunun karşılığında da 3-1 gibi net bir galibiyet aldık.
Yönetiminden futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına ve basınına kadar bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Çok istedik ve kazandık. Önemli olan, istemek. Biz çok istediğimiz için kazandık. Yönetimimize, taraftarımıza, futbolcularımıza ve basınımıza çok teşekkür ediyorum.
Şimdi önümüzde bir engel daha kaldı. Bursa Nilüferspor’la oynayacağımız maç öncesinde farklı hesaplar var. Ama biz en kısa yoldan Play-Off’a ulaşmak istiyoruz. O yol da galibiyet. İnanıyorum ki, Darıca Gençlerbirliği maçındaki gibi hırslı ve istekli oynayıp sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağız. Çünkü biz Play-Off’a kalmayı çok istiyoruz ve hak ediyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim