Okul Sporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Kastamonu’da sona erdi. Çorum’u temsil eden Pınar Koleji erkeklerde beşinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Erkeklerde 25 takım mücadele ederken, Pınar Koleji; Yasin Egemen İbiş, Emir Eren Atıcı ve Abdulkadir Saydam’dan oluşan kadrosuyla 4.grupta yer aldı. Konya temsilcisini 3-1 yenen Çorum ekibi, Bayburt ekibine aynı skorla yenildi ve grubunu 2.sırada bitirerek 16 takım arasına girmeyi başardı. Eleme maçında Aydın şampiyonunu 3-1 yenen Pınar Koleji çeyrek finale yükseldi.
Çeyrek finalde her takım iki eleme müsabakası oynarken, Ankara ekibine 3-2 yenilen Pınar Koleji, ikinci eleme maçında İstanbul Şişli Terakki Koleji’ni 3-1 mağlup etti ve ilk 6’yı garantiledi.
İlk 4 müsabakalarında, Ankara ekibiyle tekrar karşılaşan Pınar Koleji müsabakayı 3-1 kaybederken, Bayburt şampiyonu ile Türkiye beşinciliği için karşılaştı. Bayburt ekibini 3-1 yenen Çorum temsilcisi Türkiye beşincisi oldu.
Pınar Koleji, Asu Ayça Şenyuva, Elif Ünal ve Sahranur Yılmaz’dan oluşan kadrosuyla kızlarda ise Türkiye dokuzunculuğunu elde etti.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim