Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 24.hafta maçında yarın sahasında İstanbul temsilcilerinden Çatalcaspor’u konuk edecek. Hedef, mutlak galibiyet olarak belirlendi.
Son 4 maçını kazanarak 3.sıraya kadar yükselen ve play-off potasındaki yerini alan Çorum Belediye, yarınki maçı kazanarak hem ilk yarıda 1-0 yenildiği rakibinden rövanşı almak, hem de 5’te 5 yapmayı hedefliyor. Bu doğrultuda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.
8 haftadır yenilmeyen Çatalcaspor ise Çorum’dan puanla ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi amaçlıyor.
38 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 31 puanlı 11.sıradaki Çatalcaspor arasında yarın Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Hatay bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Karanlık yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Mehmet Karanlık’ın yardımcılıklarını Adana bölgesinden Bekir Can Tahiroğlu ve Mersin’den Necdet Çelik yapacak. Hatay bölgesinden Abdullah Çaparoğlu da maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Kritik maç öncesinde Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Çatalcaspor’da kırmızı kart cezalısı olan Aykut Çakay ve sarı kart cezalısı olan Sertaç Gökaltın forma giyemeyecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim