Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı’nın Fransa’da düzenlenecek olan İnas Avrupa Gençlik Oyunları öncesindeki son hazırlık kampı Çorum’da başladı. Çorumlu antrenörlerin çalıştırdığı milli takımda Çorum’dan 2 de sporcu bulunuyor.

İlk antrenmanını Tevfik Kış Spor Salonu’nda yapan milli takımın antrenörlüğünü Çorum’dan Mesut Kuşgöz, Sedef Karadağ ve Derya Tuncal yapıyor. Sporcu olarak da Çorum’dan Anadolu İş Okulu öğrencileri Sümeyra Türk ile Satınur İnce’nin yanı sıra Ankara’dan Ebru Acar ve Utku Ceberoğlu, Yalova’dan Garip Olcaş, İstanbul’dan Lara Samsunlu ve Sakarya’dan Sümeyye Şentürk yer alıyor.

Antrenör Mesut Kuşgöz, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman programı uyguladıklarını belirtirken, kampın 13 Temmuz’da sona ereceğini söyledi.

Milliler, kamp bitiminde Çorumlu antrenörler Mesut Kuşgöz, Sedef Karadağ ve Derya Tuncal nezaretinde 14-22 Temmuz tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan İnas Avrupa Gençlik Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecekler.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim