4 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U19 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda 5.hafta heyecanı yaşandı. Son hafta maçları öncesi 12 puanlı lider İl Özel İdare Gençlikspor ile 9 puanlı en yakın takipçisi Mimarsinan Gençlikspor dün karşı karşıya geldi. Saat 14.00’de 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanan maçta ilk 30 dakika golsüz eşitlikle geçilirken, 32.dakikada Fatih Ceylan Mimarsinan Gençlikspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra oyunun kontrolünü eline alan İl Özel İdare Gençlikspor 41.dakikada Mustafa ile eşitliği sağlarken, ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarı da iki takımda gol yollarında fazla etkili olamazken, mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından İl Özel İdare Gençlikspor puanını 13’e yükselterek son maçlar öncesi şampiyonluğunu ilan ederken, 10 puana yükselen Mimarsinan Gençlikspor ise sezonu ikinci sırada tamamlamayı garantiledi.

FURKAN CAN KORKUTTU!

Öte yandan İl Özel İdare Gençlikspor’dan Furkan Can isimli futbolcu bir pozisyonun devamında ayağına aldığı darbe sonucu acılar içinde yerde kalırken, izleyenleri korkuttu.

Mücadelenin 36.dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan genç futbolcuya ilk müdahaleyi kulüp masörü Talha Yazıcı yaptı. Daha sonra ayağında doku zedelenmesi olduğu tespit edilen Furkan Can ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan kontroller sonrası önemli bir şeyi olmadığı öğrenilen genç futbolcunun taburcu edildiği öğrenildi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim