Çorum Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, bugüne kadar dış transferde kadroya katılan 6 futbolcu camiayı oldukça heyecanlandırdı. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar yeni sezonun başlamasını iple çekerken, Başkan Fatih Özcan ile teknik direktör Bahri Kaya yapılacak yeni takviyelerle ilgili olarak dün bir araya geldiler.

4 TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR

Edinilen bilgilere göre, bir sağ bek, bir stoper, bir ön libero ve bir sol açık transferi ile ilgili teknik direktör Bahri Kaya Başkan Fatih Özcan’a rapor sundu. Sağ bek transferi ile ilgili olarak, mevcut kadrodan Osman Bodur’un bu mevkide değerlendirilebileceği yönünde fikir birliğine varıldı ve bu bölgeye yapılacak transfer için beklemeye geçildi.

Stoper transferinde, geçen sezonun ilk yarısında Çorum FK forması giyen Eren Tokat ismi ön plana çıktı. Çorum’a davet edilen deneyimli futbolcuyla görüşme gayet olumlu geçti. Stoper transferi ile sağ bek transferi birbirine bağlantılı olduğu için aceleci davranmama konusunda fikir birliğine varıldı.

Ön libero transferinde de isim büyük ölçüde belli. Daha önce Çorum FK forması giyen deneyimli bir oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağlanmış durumda. Ön libero transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Sol kanat transferinde ise Murathan Buruş kırmızı-siyahlı formaya çok yakın. Geçen sezonki kadroda da yer alan deneyimli futbolcunun Çorum’a dönmeye sıcak baktığı ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim