Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, 21 Ağustos Cuma günü Halk Et ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında yaşanan imza polemiği ile ilgili şimdilik susacağını ancak takıma takviye noktasında transferler çalışmaları tamamlandıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağını duyurdu.

Başkan Fatih Özcan’ın gerek kendi, gerekse kulübün sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklaması şöyle: Bildiğiniz üzere, Çorum FK-BELTAŞ (Halk-Et) arasında kulüp binamızda 2020-2021 futbol sezonu forma sırt sponsorluk anlaşma imza töreni düzenlenmiş ve imza töreninde yanlış anlaşılmalara meydan verecek bir ‘imzalamadı’ polemiği oluşmuştur.

Takip ettiğim gerek internet haberi yapan sitelerde, gerekse birçok sosyal medya hesaplarında konu amacının dışına çıkılarak “Fatih Özcan imzaladı” algısı yaratılmıştır.

Büyük bir dikkat ve titizlikle yürüttüğümüz transfer çalışmalarımızın devam etmesi ve enerjimizin düşmemesi adına, şu an için konu hakkında sessiz kalacağımı, ancak; transferlerin tamamlanmasının ardından tüm kamuoyuna imza töreni öncesi ve sonrası yaşananlarla ilgili gerekli açıklamayı yapacağımı belirtmek isterim. Saygılarımla.”(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim