PFDK, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eyleminin ilk kez gerçekleşmesinden dolayı Belediyespor’a ihtar cezası verirken, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı da Çorum Belediyespor’a 2 bin 500 lira para cezası kesti. Hakeme hakaretten dolayı PFDK’ya sevk edilen Çorum Belediyespor Kulübü Finansal Asbaşkanı-Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram ise 75 gün pak mahrumiyeti ve 8 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı.
PFDK, Çorum Belediyespor maçında 7 futbolcusu sarı kart gören Dersimspor’a ise takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten dolayı bin 400 lira para cezası kesti.
Belediyespor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Manavgatspor’da geçtiğimiz hafta Kastamonuspor’la oynanan maçta kırmızı kart görün futbolcularından Anıl Yıldırım 3 maçtan men ve bin 500 lira para cezasına çarptırılırken, yine Belediyespor’un rakiplerinden Çine Madranspor’da teknik direktör Erdoğan Özalp 3 maçtan men ve bin 500 lira, Beylerbeyispor bin 200 lira, Kastamonuspor’a ise 2 bin 500 lira para cezası verildi.
Editör: TE Bilisim