TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 12.hafta maçında sahasında Osmaniyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, tarihinde ilk kez sahaya lider olarak çıkacak. Bu doğrultuda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, konuk ekip deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Osmaniyespor, ligin geride kalan 11 haftalık periyodunda 3 galibiyet, 4 beraberlik, 4 de yenilgi alırken, 13 puan topladı. Sarı-Yeşilliler, bu maçlarda attıkları 11 gole karşılık kalelerinde 12 gol gördüler.

DEPLASMANDA 4 GOLE 8 PUAN ALDILAR

Evinde istikrarsız sonuçlar alan Osmaniyespor, 6 maçın sadece 1’ini kazanırken, 2’sinde de berabere kalıp 5 puan alabildi. Bu maçlarda 7 gol atıp kalesinde 9 gole engel olamayan Osmaniyespor, deplasmanlarda ise rakipleri için adeta çetin ceviz. 5 deplasman maçına çıkan Osmaniyespor, Tarsus İdmanyurdu ve Payasspor’u 1-0’lık skorlarla yenerken, Aydınspor ve Kocaelispor’la da 1-1 berabere kaldı. Arsinspor’a 1-0 kaybederek deplasmandaki tek yenilgisini alan Osmaniyespor, 5 maçta 4 gol atıp kalesinde 3 gol gördü. Osmaniyespor’un deplasmanlarda attığı 4 golün de hayati önem taşıması dikkat çekiyor. Sarı-Yeşilliler, bu gollerin tamamının karşılığını puan olarak alırken, hanelerine 8 puan yazdırdılar.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim