2018-2019 sezonunda Çorum’u Bayanlar Türkiye 2.Voleybol Ligi’nde temsil edecek olan Osmancık Belediyespor’da profesyonelliğe geçiş imzaları atıldı.

Geçtiğimiz sezon Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi’nde yenilgi yüzü görmeyen ve Çankırı’daki finaller sonunda 2.lige yükselen Osmancık Belediyespor, geçtiğimiz günlerde lige katılım evraklarını Türkiye Voleybol Federasyonu’na teslim ederek 2.lig için resmi başvurusunu yaptıktan sonra Cumartesi günü de antrenör Ümit Gökgöz ve bazı sporcular profesyonelliğe geçiş imzalarını attılar.

Osmancık Belediyespor Genel Kaptanı Gökhan Kent, antrenör Ümit Gökgöz’ün yanı sıra sporculardan takım kaptanı Nurseda Boydağ, Merve Uyar, Sevgi Özden, Bengisu Yılmaz, Nisa Durukan ve Neriman Şahin’e profesyonel imza attırdıklarını açıkladı.

Osmancık’ta çok iyi bir voleybol altyapısı olduğunu belirten Gökhan Kent, tamamı Osmancıklı sporculardan oluşan takımlarının geçtiğimiz sezon Bölgesel Voleybol Ligi’nde yenilgisiz olarak 2.lige yükseldiğini dile getirirken, hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu açıkladı. Kent, birkaç yıl sonra da altyapıdan gelecek sporcularla şampiyonluk mücadelesi vereceklerinin altını çizdi.

Genel kaptan Gökhan Kent, kendilerine her türlü imkânı sağlayan başka Kulüp Başkanı Kadir Eskiadam olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim