2018-2019 sezonuna iddialı bir kadro ile girmek için kolları sıvayan Osmancık Belediyespor yönetimi, Teknik Direktörlük görevine Özcan Duman’ı getirdikten sonra iç ve dış transferde daha önce prensipte anlaştığı futbolcular ile sözleşme imzalamaya başladı. Daha önce iç transferde stoper Turgay Doğan ve dış transferde İranlı forvet Sejjad Kavoosi ile anlaşan Osmancık Belediyespor yönetimi, son olarak Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Burhaniyespor’da şampiyonluk yaşayan Çorumlu futbolcular sağ bek Emre Biçer ve kanat oyuncusu Onur Özçifçi ile sözleşme imzaladı.

Osmancık Belediyespor Kulüp Lokali’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Kadir Eskiadam’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Kendileri için düzenlenen imza töreninde konuşan 24 yaşındaki Emre Biçer ve 23 yaşındaki Onur Özçifçi, Çorum’da hedefi olan bir takımla anlaştıkları için çok mutlu olduklarını söylerken, Osmancık Belediyespor’u daha üst liglere taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Başkan Kadir Eskiadam ise daha önce kadrolarına kattıkları diğer oyuncular gibi Emre ve Onur’un çok kaliteli futbolcular olduğunun altını çizerken, her iki oyuncuya sağlıklı ve sakatlıksız bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim