Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Osmancıkspor, ikinci galibiyetini yine bir deplasmanda ve lider Görelespor’a karşı aldı.
Dün Görelespor’a konuk olan Osmancıkspor, 13 Şubat Stadı’nda oynanan ve Ramazan Koca’nın yönettiği maçta sahaya; Muhammed, Ümit, Emrecan, Turgay, Hüseyin, Burak, Anıl, Eren, Oğuzhan, Onur, Furkan Karakuş ve Mahir onbiriyle çıktı. Güçlü rakibi karşısında oyunu kendi yarı alanında kabullenen Osmancıkspor ani ataklarla gol aradı. Rakibe boş alan bırakmayan Osmancıkspor, 19.dakikada golü buldu. Bu dakikada kazanılan köşe vuruşunu Eren kullanırken, savunmasından ileri çıkan Turgay şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Osmancıkspor, ikinci yarıda yine oyunu kendi sahasında kabullendi. Uzun toplarla çıkmak zorunda kalan Görelespor’a pozisyon bile vermeyen Osmancıkspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 7’ye yükseltti. Görelespor ise 12 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü.
Sezona Karabük deplasmanında Soğuksu Yenicespor galibiyetiyle başlayan Osmancıkspor, ikinci galibiyetini de deplasmanda almış oldu. Antrenör Atilla Uğur, galibiyetten ve ortaya konan mücadeleden ötürü tüm futbolcularını kutladı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim