Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2015-2016 sezonunun grupları belli oldu. 81 ilden 157 takımın mücadele edeceği ligde maçlar 12 grupta oynanacak olup, Çorum temsilcisi Osmancıkspor, 4. Grupta yer aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Osmancıkspor; Amasya’dan Yeni Amasyaspor, Giresun’dan Görelespor ve 1926 Bulancakspor, Ordu’dan Güzelorduspor, Fatsa Belediye, Sinop’tan Sinopspor, Kastamonu’dan Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri, Karabük’ten Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor, Tokat’tan Erbaaspor, Samsun’dan da Termespor, Ladik Belediye ve Havza Belediyespor’la eşleşti.
Fikstür çekiminin 4 Eylül’de yapılacağı BAL’da, gruplarında maçlar çift devreli lig statüsünü göre oynanacak. Gruplarında birinci olan takımlar Play-Off elemeleri oynamaya hak kazanacak. İki aşamalı oynanacak play-off elemeleri sonunda, ilk aşamada 6, ikinci aşamada ise 3 olmak üzere 9 takım 3.lige yükselecek. Gruplarında son 2 sırayı alan takımlar ise kendi illerindeki en üst amatör lige düşecek.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim