Osmancık İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen açılışa, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Belediyespor Başkanı Kadir Eskiadam, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Osmancık Belediyespor’a gönül vermiş taraftarlar katıldı. İlk olarak kurban kesimi yapılırken, daha sonra İlçe Müftüsü Süleyman Çoban eşliğinde dualar edildi. Daha sonra mevcut kadrodaki futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri tek tek anons edilerek taraftara tanıtıldı.

İLK ANTRENMANA 28 FUTBOLCU ÇIKTI

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Osmancık Belediyespor’da sezonun ilk antrenmanı yapıldı.

Teknik Direktör Özcan Duman nezaretinde 28 kişilik futbolcu kadrosu ile sezonun ilk antrenmanının başlama vuruşunu AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile Kulüp Başkanı Kadir Eskiadam yaptı. Daha sonra ısınma hareketleri ile başlayan antrenman hafif tempoda gerçekleşen düz koşular ile sona erdi.

‘HEDEF HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR’

Osmancık Belediyespor’un yeni sezon açılışı etkinliklerine katılan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya burada yaptığı konuşmada, 2018-2019 sezonunun Osmancık Belediyespor’a hayırlı olmasını diledi.

Osmancık Belediyespor’un Çorum’un en köklü kulüplerinden biri olduğunun da altını çizen Kaya, ‘Osmancık Belediyespor’da hedef her zaman şampiyonluktur. Osmancık’ta futbola büyük bir ilgi var. Bu ilginin karşılığında yeni sezonda şampiyon olup, BAL’a yükselmekte futbolcular ve teknik heyetin görevidir. Ben bu şehrin vekili olarak Osmancık Belediyespor’a maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırım. Umarım yeni sezon hem Çorum için hem de Osmancık için hayırlı uğurlu olur” dedi.

KAYA’DAN FİLE’NİN SULTANLARINA ZİYARET

Osmancık Belediyespor futbol takımının sezon açılışı etkinliklerine katılan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, bayan voleybol takımının antrenmanını da ziyaret ederek başarılar diledi.

Yeni sezonda Çorum’u Bayanlar Voleybol 2.Lig’in de temsil etmeye hazırlanan Osmancık Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını antrenör Ümit Gökgöz nezaretinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Önceki gün İlçe Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, antrenman öncesi teknik heyet ve voleybolcular ile tanışıp sohbet etti. Osmancık Belediyespor’un futbolda ve voleybolda hakkettiği yere geleceğine inandığını belirten Kaya, teknik heyet ve voleybolculara yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim