1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 15.hafta maçında şampiyonluğun iki güçlü adayı Osmancık Belediyespor ile Çimentospor Osmancık’ta karşı karşıya geldi. Osmancık İlçe Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmanın ilk yarısında seyircisinin desteğini arkasına alan ev sahibi Osmancık Belediyespor aradığı golü 23.dakikada Onur ile buldu. İlk yarının bitimine 5 dakika kala konuk Çimentospor Buğra’nın düşürülmesi ile penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Vedat topu kaleci Muhammed Zahid’e nişanlarken, ilk yarı 1-0 Osmancık Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda 1-0’lık skorun avantajı ile daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Osmancık Belediyespor, rakibi sahasında bekleyerek kontrataklarla gol aradı. Beraberlik golü için Osmancık Belediyespor kalesine yüklenen konuk Çimentospor bir türlü aradığı golü bulamadı. Mücadelenin 3’de 2’lik bölümü ev sahibi Osmancık’ın üstünlüğü ile geçilirken, 85’de Kadir farkı 2’e çıkardı. 88.dakikada maçın yıldızlarından Onur kendisinin 2, takımının 3’ünü golünü atarak skoru tayin etti.

Bu sonucun ardından 45 puana ulaşan Osmancık Belediyespor, en yakın rakibi Çimentospor ile farkı 6’a çıkararak büyük oranda şampiyonluğu garantiledi.

OSMANCIK BELEDİYE: 3

ÇİMENTOSPOR: 0

SAHA: Osmancık İlçe.

HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Mertcan Yener, Oğuzhan Kocaçoban.

OSMANCIK BELEDİYESPOR : Muhammed Zahid, Alihan, Amara Ketia, Emre, Turgay, Oğuzhan Cengiz, Eyüp, Oğuzhan (Yusuf), Salih (Kadir), Sajjad Kavoosi (Mücahit), Onur.

ÇİMENTOSPOR : Mehmet, Yunus Emre, Serhak, İsmail (Bilal), Kadir, Vedat, Sefa Akın, Ahmet Buğra (Cihat), Tuncay, Erol (A. Murat).

GOLLER: Dk.23 ve 89 Onur, Dk.85 Kadir.

Editör: TE Bilisim