Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta üst sıralardan kopmak istemeyen Osmancıkspor, 13.hafta maçında Samsun temsilcilerinden Ladik Belediye ile Samsun’da karşılaştı. Osmancıkspor’un uzatmalarda beraberlik golünü bulduğu maçtan sonra olaylar çıktı.
Samsun İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan maçta Osmancıkspor sahaya Muhammed Zahid, Ümit, Emre, Turgay, Hüseyin, Murat, Oğuzhan, Anıl, Furkan, Eren ve Mahir onbiriyle çıktı.
Maça etkili başlayan Ladik Belediye, 11.dakikada Vehbi’nin golüyle 1-0 öne geçerken, Osmancıkspor bu gole 26.dakikada Anıl’ın serbest vuruştan kaydettiği golle cevap verdi ve ilk yarı 1-1 bitti.
İkinci yaya da etkili başlayan Samsun temsilcisi, 49.dakikada Vehbi ile bir kez daha öne geçti. Son bölümlerde baskısını artıran Osmancıkspor, oyuna ikinci yarıda Furkan’ın yerine giren Kadir’in 90+1.dakikada attığı golle ikinci kez beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte olaylar çıktı. Sahada Ladik Belediyespor kenar yönetimi ve futbolcularının başlattığı iddia edilen olayların, bazı Samsunlu taraftarların sahaya girmesiyle büyüdüğü ve emniyet güçlerinin tekme tokat kavga eden iki takım oyuncularını ve kenar yönetimlerini güçlükle ayırdığı belirtildi.
Olayların yatıştırılmasından sonra Osmancıkspor’un geniş güvenlik önlemleri altında Samsun’dan ayrıldığı kaydedildi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim