SAHA: Osmancık İlçe
HAKEMLER: Tayfur Sarı, Ahmet Erkan, Soner Özçelik.
OSMANCIKSPOR: Muhammed Zahid (Dk.20 Ömer), Ümit, Kadir (Dk.73 Onur), Hüseyin, Emrecan, Oğuzhan, Anıl (Dk.90 Bünyamin), Eren, Dnur, Mahir, Erol.
ERBAASPOR: Habib, Zeki, Giray, Özkan, Murat, Şerif (Dk.86 Gökhan), Rıdvan, Ali (Dk.62 Metin), Uğur Yılmaz (Dk.62 Osman), Mustafa, Uğur Kardal.
GOL: Yok.
KAÇAN PENRALTI: Dk. 62 Uğur (Erbaaspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.85 Erol (Osmancıkspor), Dk.88 Murat (Erbaaspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Osmancıkspor, 16.hafta maçında Tokat temsilcisi lider Erbaaspor’la 0-0 berabere kaldı.
Dün, Osmancık ilçe sahasında oynanan ve Afyon bölgesi hakemlerinden Tayfun Sarı’nın yönettiği maç oldukça çekişmeli geçti. İlk yarıda iki takım da yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.
Dolu tribünler önünde oynanan ve zaman zaman gergin anların yaşandığı maçın ikinci yarısında da büyük bir çekişme vardı. Konuk takım, 62.dakikada penaltı kazanırken, Uğur atışı gole çeviremeyerek takımını öne geçirme fırsatından yararlanamadı.
Osmancıkspor, 85.dakikada Erol, Erbaaspor ise 88.dakikada Murat’ın kırmızı kart görmesi üzerine 10 kişi kalırken, gol olmayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı.
Bu sonuçtan sonra Erbaaspor puanını 38’e, Osmancıkspor ise 23’e yükseltti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim