Osmancıkspor: 2
Sinopspor: 2

SAHA: Osmancık İlçe Sahası.
HAKEMLER: Uğurcan Gökler, Kadir Kantekin, Hasan Bostan.
OSMANCIKSPOR: M.Zahit, Ümit, Turgay, Hüseyin, Emre, Oğuzhan, Anıl, Eren, Onur, Murat, Mahir.
SİNOPSPOR: Mehmet, Kamil, Uğur, Turgut, Ali, Servet, Okan, Emre, Tuncay, Emrullah, Canberk
GOLLER: Dk. 22 Emrullah, Dk. 25 Okan (Sinopspor). Dk. 42 ve 79 Onur (Osmancıkspor).
KIRMIZI KART: Dk. 45 M.Zahit (Osmancıkspor)

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Osmancıkspor, 10.hafta maçında sahasında ligin zayıf takımlarından Sinopspor’la 2-2 berabere kaldı.
Üst üste 3 galibiyetle zirve yarışında iddialı bir konuma gelen ancak sonrasında oynadığı 2 maçta 1 puan alabilen Osmancıkspor, düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Sinopspor karşısında 22.dakikada Emrullah, 25.dakikada da Okan’ın attığı gollerle 2-0 geriye düştü.
42.dakikada Onur Özçiftçi’nin kaydettiği golle farkı bire indiren Osmancıkspor, kaleci Muhammet Zahit’in 45.dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.
İkinci yarıda bir kişi eksik mücadele eden Osmancıkspor, 79.dakikada Onur Özçiftçi ile 1 gol daha bulup beraberliği sağladı: 2-2.
Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 bitti. Bu sonuçtan sonra Osmancıkspor puanını 15’e, Sinopspor ise 12’ye yükseltti.
Grupta oynanan diğer maçlarda ise, Ladik Belediye Güzelordu’yu 1-0, Erbaaspor Yeni Amasyaspor’u 1-0 mağlup etti. Görelespor’la Havza Belediyespor ise 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Erbaaspor 22 puanla gurubun yeni lideri oldu.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim