1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Osmancık Belediyespor, daha önce prensipte anlaşma sağladığı deneyimli teknik direktör Özcan Duman ile sözleşme imzaladı.

2018-2019 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Osmancık Belediyespor’da yönetim, takımı Özcan Duman’a emanet etti. 54yaşındaki deneyimli teknik direktör Özcan Duman için Kulüp Lokali’nde düzenlenen imza törenine, Başkan Kadir Eskiadam, Yönetim Kurulu üyeleri Ertan Kızılkaya, Gürsel Güney ve Kadir Delibaş katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Eskiadam, “Kulübümüzün  hedefleri doğrultusunda takımımızı profesyonel liglere taşımak için yıllarca süper ligde forma giymiş ve teknik direktörlük yapmış Özcan Duman hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüzün hedeflerini anlattık ve sonunda birlikte çalışmaya karar verdik. Osmancık Belediyespor camiasına ve Osmancıklı futbolseverlere hayırlı olsun” dedi.

Teknik Direktör Özcan Duman ise Osmancık Belediyespor gibi köklü bir camiada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söylerken, başarılarla dolu bir sezonu Osmancık Belediyespor’da geçirmek istediğini de sözlerine ekledi.

Özcan Duman daha önce Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ve Osmanlıspor  gibi önemli kulüplerin altyapılarında görev alırken, BAL takımlarından Ormanspor ve Kütahyaspor’da da teknik direktörlük yaptı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim