Konuk takım ikinci yarının büyük bölümünde 9 kişi oynamasına rağmen gol bulurken, Ortaköy ekibi sergilediği futbolla umut vermedi.

SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: Turgay Emre Memişoğlu, Fatih Yılmaz, Kenan Özcan.
4.HAKEM: Murat Şahin.
ORTAKÖY BELEDİYESİ ŞAPİNUVASPOR: Mehmet, Barış, Yusuf, Murat, Hasan, Fatih, Mert (Oğuzhan), Eyüp, Sefa, Kadir (Hüseyin), Taha (Ali Mert).
LADİK BELEDİYESPOR: Doğan, Ayhan, Bayram, Rıdvan (Hakan), Fatih, Azem (Sefa), Emre, Nurettin, Volkan, Hasan, Levent (Yunus)
GOLLER: Dk. 44 ve 76 Levent, Dk. 45+3 Hasan.
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 67 Volkan, Dk. 70 Emre (Ladik Belediye)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, 2.hafta maçında konuk ettiği Samsun temsilcisi Ladik Belediye’ye yenilerek sahasındaki ilk maçı da kaybetti. Konuk takım maçı 9 kişi tamamladı.
İlk kez mücadele ettiği BAL’daki ilk maçında Sinop deplasmanında Ayancık Belediyespor’a 4-0 yenilen Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, 2.hafta maçında dün Çorum’da Ladik Belediye’yi konuk etti. 1 No’lu Dış Saha’da saat 15.00’te başlayan maçta ilk kez taraftarının önüne çıkan Ortaköy temsilcisi hücumda etkili olamazken, Samsun ekibi maçın genelinde kontrolü elinde tuttu. İlk yarının golsüz biteceği tahmin edilirken, 44.dakikaya kadar sahanın en iyisi olarak dikkat çeken Ortaköy kalecisi Mehmet, bu dakikada büyük bir hata yaptı. Levent’in vuruşunda top ağlara giderken Ladik Belediye 1-0 öne geçti. 45+3.dakikada yine kaleci Mehmet’in hatası sonucu fark ikiye çıktı. Volkan’ın vuruşunda kaleci Mehmet’in elinden kaçırdığı topu Hasan tamamladı ve ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirledi.
İkinci yarıda tansiyon yükselirken, Ladik Belediyespor’da 67.dakikada Volkan, 70.dakikada da Emre yaptıkları sert fauller sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. İki takım taraftarları arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.
Ladik Belediye ikinci yarının büyük bölümünde 9 kişi mücadele etmesine rağmen 76.dakikada Levent ile bir gol daha bulup sahadan 3-0 galip ayrıldı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim