Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Çorum’u temsil eden Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, 4.gruptaki ikinci maçında yarın Samsun Ladik Belediye’yi konuk edecek. Ortaköy ekibi, bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak.
13 takımlı 4.grupta geçtiğimiz hafta Sinop Ayancık Belediyespor’la deplasmanda karşılaşan ve sahadan 4-0 yenik ayrılan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, yarınki Ladik Belediye maçını kazanarak ilk galibiyetini almak ve moral bulmak istiyor. Bu doğrultuda tüm oyun planları galibiyet üzerine yapıldı.
Sezona puansız başlayan Ortaköy temsilcisi ile ilk haftanın bay takımı Ladik Belediye arasında yarın 1 No’lu Dış Saha’da oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Turgay Emre Memişoğlu yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Memişoğlu’nun yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Fatih Yılmaz ve Kenan Özcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Trabzon’dan Murat Şahin olacak.
Grupta haftanın diğer maçlarında ise, bugün Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile Ayancık Belediye, yarın da Fatsa Belediye ile Görelespor, 1926 Bulancakspor’la Güzelordu, 13 Şubat Erzincan Gençlik ile Turhalspor, Çarşambaspor’la Yeni Amasyaspor karşılaşacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim