1 No’lu Dış Saha’da oynanan karşılaşmaya konuk Çarşambaspor daha etkili başladı. Kemal ve Ahmet Acar ile ilk dakikalarda Ortaköy kalesinde gol arayan Çarşambaspor Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor defansını geçmekte zorlandı. Dakikalarda 38’i gösterdiğinde ani gelişen Ortaköy atağında kaleci Kadir ile karşı karşıya kalan Ümit Çıplak kalecinin sağından topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan konuk Çarşambaspor sol kanattan Çorumlu futbolcu Sefa Akın’ın sürüklediği ataklarda gol ararken istediği golü bir türlü bulamadı. 77.dakikada Ortaköy defansında yaşanan karambol sonrası Kemal düzgün bir vuruşla beraberlik golünü kaydetti. Daha sonra Ortaköy kalesinde gol aramaya devam eden Çarşambaspor galibiyet golünü bulamadı. Mücadelenin son dakikalarında Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor Taha ile yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremeyince mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Ortaköy temsilcisi puanını 12’ye yükseltirken, konuk Çarşambaspor 31 puana yükseldi. Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor 22.hafta maçında son sırada yer alan Yolspor’un konuğu olacak.

SAHA: 1 No’lu Dış Saha.

HAKEMLER: Adem Karakaya, Ömer Karakaya, Servet Bozkurt.

ORTAKÖY BELEDİYESİ ŞAPİNUVASPOR: Emrah, Arif Anıl, Oğuzhan Cengiz, Yusuf, Hasan, Fatih, Eyüp (Oğuzhan Şahin), Emirhan (Hakan), Taha, Ümit (Mustafa), Cihat.

ÇARŞAMBASPOR: Kadir, Harun (Tugay), Ahmet Tüzün, Hasan, Kemal, Ahmet Acar (Sönmez), Emrah, Gökhan, Kaan, Halit, Sefa Akın.

GOLLER: Dk.38 Ümit (Ortaköy), Dk.77 Kemal (Çarşambaspor).

KIRMIZI KART: Dk.79 Fatih. (Ortaköy).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim