Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta heyecan 9.hafta maçlarıyla devam etti. Çorum temsilcisi Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, sahasında son sıradaki Samsun Yolspor’la golsüz berabere kaldı.
Cumartesi günü 1 No’lu Dış Saha’da oynanan maçın genelinde üstün taraf olan Ortaköy Belediyesi yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. Konuk takım da zaman zaman etkili ataklar geliştirdi ancak onlar da gol bulamayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.
Bu sonuçtan sonra Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor puanını 5’e, Samsun Yolspor ise 2’ye yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…
DAKİKA 16: Samsun Yolspor atağında, soldan Fatih ortaladı, arka direkte iyi yükselen Uğur kafayı vurdu, az farkla üstten aut.
DAKİKA 31: Samsun ekibi yine tehlikeli geldi. Orta sahadan aldığı topla Ortaköy ceza sahasına kadar sokulan Ramazan, yerden sert vurdu, kaleci Mehmet mükemmel bir refleksle gole izin vermedi, korner.
DAKİKA 42: Ortaköy atağı sağdan gelişti. Eyüp’ün ortasında kale alanı içerisinde Taha uygun durumda olmasına rağmen zamanlamayı iyi yapamayınca kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.
DAKİKA 58: Samsun Yolspor atağında, savunmanın arkasına sarkan Uğur çaprazdan ceza sahasına girdi, karşı karşıya pozisyonda sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
DAKİKA 61: Ortaköy Belediye gole çok yaklaştı. Mert Şakir, penaltı noktasına hareketlenen Eyüp’e güzel bir pas çıkarttı, ancak kaleci Can iyi bir zamanlama ile açıyı kapatıp güçlükle de olsa topa sahip olarak büyük bir tehlikeyi önledi.
DAKİKA 90+3: Bu kez Samsun Yolspor gole yaklaştı. Topla birlikte ceza sahasına giren Ramazan, yerden sert vurdu, kaleci Mehmet Ege ayaklarıyla gole izin vermedi.

SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: Ömer Kocabey, Gündeniz Gürtay, Fatih Özbek.
4.HAKEM: Oğuzhan Arslan.
ORTAKÖY BELEDİYESİ ŞAPİNUVASPOR: Mehmet, Arif, Yavuz, Cihat, Hasan, Fatih, Eyüp, Mert (Dk. 88 Murat), Mert Ali (Dk. 73 Hüseyin), Kadir (Dk. 90 Oğuzhan), Taha.
SAMSUN YOLSPOR: Can, Anıl, Evren, Mahmut, Emre, Mesut, Ramazan, Ali, Uğur (Dk. 78 Celil), Fatih (Dk. 46 Mehmet), Ülkü (Dk. 79 Erdi)
GOL: Yok.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim