Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta mücadele eden Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, 9.hafta maçında bugün son sıradaki Samsun temsilcisi Yolspor’la Çorum’da karşılaşacak.
İlk galibiyetini önceki hafta evinde 13 Şubat Erzincan Gençlikspor karşısında alan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, geçtiğimiz hafta Samsun deplasmanında Çarşambaspor’a 2-0 yenilirken, bugün ikinci galibiyetini Samsun Yolspor karşısında arayacak.
13 takımlı grupta, 4 puanla 12.sırada yer alan Ortaköy belediyesi Şapinuvaspor’la 1 puanlı son sıradaki Samsun Yolspor arasında bugün 1 No’lu Dış Saha’da oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak.
Grupta haftanın diğer maçlarında ise, bugün Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile Çarşambaspor, Fatsa Belediye ile 13 Şubat Erzincan Gençlik, Görelespor’la Güzelorduspor, Ayancık Belediye ile de Turhalspor karşılaşacak. Yarın ise Ladik Belediye ile Yeni Amasyaspor karşılaşacak.
9.hafta maçlaır öncesinde, Güzelorduspor 17 puanla liderlik koltuğunda otururken, Çarşambaspor 16 puanla 2.sırada yer alıyor. 1926 Bulancatspor’la Fatsa Belediye de 15’er puanla 3.sırayı paylaşıyor.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim