Yeni sezonda Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un maçlarını Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynamak istediği belirtildi.
Aynı zamanda Ortaköy Belediyesi Şapinuvapor’un Onursal Başkanı olan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, BAL’a son başvuru tarihinin 22 Temmuz olduğunu belirterek, “Bu süre içerisinde başvurumuzu yapacağız. Hazırlıklarımız son aşamada” dedi.

BOMBA GİBİ GELİYORUZ
BAL’da çok iddialı olduklarının altını çizen ve bunanla ilgili çok önemli çalışmaların devam ettiğini de belirten Belediye Başkanı Taner İsbir, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve ayrıntılı açıklamalarda bulunacaklarını kaydetti.
BAL maçlarını Çorum’daki Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynamak istediklerini de dile getiren Taner İsbir, “Amatör maçları oynadığımız Karahacip beldesinde ki stadın yeterli olmadığını biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde stadın yenilenmesi ve yeterli hale getirilmesi için bir çalışma gerçekleştirecektik. Ama ülke olarak yaşadığımız vahim darbe girişimi olayından ötürü bu çalışmayı ertelemek zorunda kaldık. Bu nedenle gelecek sene maçlarımızı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu stadında oynamak istiyoruz. Bu doğrultuda hiç bir çalışmamız ve görüşmemiz olmadı ama bizim talebimiz bu şekilde olacak.
Ortaköy Belediye Şapinuvaspor'un BAL'da mücadele edecek olması sadece Ortaköy halkının değil, Çorum halkının da sahiplenmesi gereken bir durumdur. Bu yüzden Çorum'daki yetkili mercilerin de bu talebimiz doğrultusunda bize yardımcı olacaklarına inancım tam” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim