Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, 17.hafta maçında konuk ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile 0-0 berabere kalarak çok önemli 1 puan daha aldı.

Önceki hafta zorlu Samsun deplasmanında Ladik Belediye’yi yenerek moril bulan ve umut tazeleyen Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, dün Kastamonu temsilcisi karşısında mutlak galibiyet hedeflerken, 9.dakikada Oğuzhan’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Buna rağmen zaman zaman gole yaklaşan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, rakibine de gol yansı tanımadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçtan sonra Ortaköy temsilcisi puanını 10’a yükseltip ligde kalma umutlarını sürdürürken, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri puanını 15’e yükseltti.

Ortaköy Belediye, 12 Şubat’ta Ordu deplasmanında Fatsa Belediye ile karşılaşacak.

SAHA: 1 No’lu Dış Saha.

HAKEMLER: Yücel Büyük, Akın Karabacak, Mehmet Türk.

ORTAKÖY BELEDİYE ŞAPİNUVASPOR: Emrah, Sefa (Fatih), Yusuf, Cihat, Arif Anıl, Oğuzhan, Hasan, Emirhan (Mahmut), Ali Mert (Hakan), Taha, Mustafa.

KASTAMONU İL ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİSPOR: Murat Ayaz, Serkan, Yunus, Ali Oğuz, Mesut, Kemal Aydın, Tahir (Muhammed), Murat Akar (Sergen), Eren, Osman, Kemal Dağtarla (Tayfun)

GOL: Yok.

KIRMIZI KART: Dk.9 Oğuzhan (Ortaköy), Dk. 90 Ali Oğuz (Kastamonu).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim