Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Anagold 24 Erzincanspor’la oynadıkları 2-1 kazandıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Futboldan ziyade kazanmalarının daha önemli olduğuna dikkat çeken Mehmet Aurelio, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Önemli olan bu tür zorlu maçları kazanmaktır. Rakibimize oranla çok daha net pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları değerlendirebilsek skor daha farklı olurdu. Kalemizde gördüğümüz gol sonrası oyun disiplininden kopmadan mücadelemize devam ettik ve bunun neticesinde ikinci golü bulduk. Sonuçta bu zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. Bunun için mutluyuz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Erzincanspor maçının artık geride kaldığını belirten Aurelio, “Şimdi önümüzde hafta içerisinde Payasspor’la deplasmanda oynayacağımız çok önemli bir maç var ve biz bu maça odaklandık. Bu maçı kazanıp ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim