Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, deplasmanda 24 Erzincanspor’la 0-0 berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, aldıkları 1 puanın değerli olduğunu ifade ederken, gol yollarında etkili olamadıkları için galip gelemediklerini söyledi.
Erzincanspor’un zirve yarışındaki rakiplerinden biri olduğunu kaydeden Serdar Bozkurt, “Her maçı ayrı bir final olarak değerlendiriyor ve galibiyet için mücadele ediyoruz. Erzincanspor grubun yenilgisiz takımlarından biri. Zor gol yiyen ve mücadeleyi bırakmayan bir yapıya sahipler. Maçın genelinde iki takım da galibiyete yaklaştı. Kazandığımız penaltıyı gole çevirsek biz kazanırdık. Sonuç belki daha farklı olurdu. Onlar da penaltı kaçırdılar. Atsalar belki de onlar kazanacaktı. Biz gol yollarında etkisiz kaldık.
Genel olarak özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettik. Doğrudan rakibimiz olan güçlü bir takımdan aldığımız 1 puan çok önemli. Bu yüzden, mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum” dedi.
Bundan sonrası için de konuşan genç teknik adam, “İyi oynadığımız maçları kazanamadık. Bunda gol yollarında sorun yaşamamızın payı da var.
Önümüzde çok kritik maçlar var. Kredimiz yok. İlk etapta Bergama Belediye, Erzincanspor ve Bayburt Grup Özel İdare’yi geride bırakmayı hedefliyoruz. Yani öncelikli hedefimiz ilk beşe girmek.
Ligin ilk yarısını zirvenin 9-10 puan gerisinde bitirebilirsek ikinci yarı için şansımız var demektir. Bunun mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim