Çorum Belediyespor Genel Kaptanı Yetkin Özbey, yarın Manavgatspor’la oynayacakları maçı kazanıp yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istediklerini söyledi.
Manavgatspor maçından ziyade şehrin 26 Ekim’deki Trabzonspor maçına odaklandığına dikkat çeken Yetkin Özbey, “Trabzonspor’la oynayacağımız Türkiye Kupası maçından önce Manavgatspor’la yapacağımız çok önemli bir maçımız var. Bizim önceliğimiz Manavgatspor maçı. Tamamen bu maça odaklandık ve tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
Her maçta olduğu gibi Manavgatspor karşısında da taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Tek amacımız bu şehri layık olduğu yerlere getirebilmek. Gerek yönetimimiz, gerekse bizler ve futbolcularımız bu noktada elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ancak başarıyı tek başımıza istememiz olmaz. Başarıya giden yolda ne kadar etken varsa aynı hedefe odaklanmalıyız. Bu nedenle de Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Manavgatspor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp Trabzonspor maçına yüksek moralle çıkma arzusundayız. Şehrimizi ve bizleri seven herkesi Manavgat maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim