18 Mayıs’ta yapılacak Olağanüstü kongrede Çorum Belediyespor Kulübü Başkanlığına talip olan kulübün eski Mali Asbaşkanı ve Almila Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özcan, 3 yıllık bir proje kapsamında Çorum Belediyespor’a hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIM

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Zeki Gül ile makamında bir araya gelen ve Başkan Gül’ün yönetimini oluşturması için görevlendirdiği Fatih Özcan, adaylık açıklamasından bugüne kadarki süreçte Çorum Belediyespor camiasının yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaştığını, bunun da kendisini gururlandırdığını söyledi.

Hem camianın, hem de Belediye Başkanı Zeki Gül’ün kendisine duyduğu bu güveni boşa çıkarmamak adına elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağının altını çizen Özcan, açıklaması şöyle; “Çorum Belediyespor Başkanlığına aday olmak, 600 bini Çorum’da Türkiye geneli de yaklaşık 2,5 milyon Çorumlunun vebaline ortak olmak demektir. Ben en azından böyle düşünüyorum.

BAŞARININ SIRRI, İSTİKRAR

Yıllardır şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuşan bu camianın beklentisine karşılık vermek en asli görevimiz. Ancak bunu yaparken de belli bir realite üzerinde hareket etmek gerekiyor. Camiamızın şampiyonluğu büyük bir özlemle beklediğini çok iyi biliyorum lakin ben 3 yıllık bir proje ile bu beklentinin daha üstünde bir başarıyı yakalamak için çaba göstereceğim.

Bahsettiğim 3 yıllık proje kapsamında ilk yıl şampiyonluk olmazsa olmazımız değildir. Tabi ki Çorum Belediyespor’a yakışır bir kadro kuracağız ancak önceliğimiz, hem yönetimde, hem teknik ekipte hem de futbolcu kadrosunda istikrarı yakalamaktır. Başarının sırrı her hattıyla istikrarda saklıdır.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ

Artık o beklenen birlik-beraberliği yakalamamızın vakti geldi. 3 yılın sonunda hep birlikte Çorum Belediyespor’umuzun nerede olduğunu göreceğiz. Bu nedenle 3 yıllık sürede tüm camiamızın ve şehrimizin sonsuz desteklerini her zaman olduğu gibi yine beklemekteyim. Yönetim oluşturma çalışmalarım aralıksız devam ediyor. Çorum dışından kulübümüze maddi anlamda ciddi katkılar sağlayacak isimlerin yanı sıra Çorum’dan da değerli isimleri dahil ederek iyi ve güçlü bir yönetim kurmayı amaçlıyorum. Çıktığımız bu kutlu yolculukta önce Allah’ın izni, sonra da bu takıma gönül vermiş insanların duaları ile inşallah arzu ettiğimiz hedeflere bir bir ulaşacağız.”

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim