Yeni Çorumspor A.Ş. Başkanı Fatih Özcan, Diyarbakır deplasmanında 3-2 kaybettikleri Amed Sportif Faaliyetler maçından sonra yaptığı açıklamada, hedeflerinin Süper Lig olduğunu yinelerken, “Ama önce büyük camia olmamız lazım” dedi.

Karşılaşma sonrası kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Fatih Özcan şu ifadeleri kullandı: “Amed Sportif Faaliyetler maçında alınan mağlubiyet nedeniyle son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim. Amed Sportif Faaliyetler’i galibiyetten ötürü tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Bu maçın kulübümüz açısından tek önemi, alınacak puan ya da puanlardı. Futbolda kazanmak da var, kaybetmek de! Bu mağlubiyetimiz ne ilk, ne de son olacaktır! Bu nedenle; teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerime ve bizleri Diyarbakır deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza geçmiş olsun diyor ve hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçına odaklanmaya davet ediyorum.

Ancak; gerek maç içerisinde, gerek devre arası ve maç sonunda yaşananlar beni son derece rahatsız etmiştir. Hiç kimse ama hiç kimse Çorumspor’dan büyük değildir ve yargı dağıtamaz!

Tansiyonu yüksek maçlarda o ağırlığı kaldıramayan ve camiamıza büyük bedeller ödetenlere her kim olursa olsun aynı bedeli ödeteceğimi belirtmek isterim! Sadece bir maç kaybetmek yerine birçok değeri kaybetmeye asla müsaade etmeyeceğimin de bilinmesini isterim.”

Telefonda görüştüğümüz Başkan Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’u öncelikle büyük bir camia haline getirmenin ana hedefleri olduğunun altını çizerken, “Biz, her yönüyle büyük bir camia olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz elbette Süper Lig. Ama bunun öncesinde öncelikle büyük camia olmamız lazım.

TANSİYONU YÜKSEK MAÇLARI OYNAYAMIYORUZ

Kasımpaşa ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası maçında çok iyi mücadele ettik ve hakemin verdiği tartışmalı penaltıdan yediğimiz golle yenildik. Lider Manisa ile oynadığımız maçta yine çok iyi oynadık ama yenilgide hakemin payı çok büyük dedik. Amed Sportif Faaliyetler’le tansiyonu yüksek bir maç oynadık. Yine hakem ön plana çıktı. Yani, biz tansiyonu yüksek maçları oynayamıyoruz. Burada bir sıkıntı var. Bunu çözmemiz lazım. Ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum.

HATAYI ÖNCE KENDİMİZDE ARAYACAĞIZ

Her yenilgiye bahane aramakla olmaz. Benim yöneticilik anlayışım ve büyük camia olmanın gerektirdiği, önce kendimizi sorgulamalıyız. Hakem bahane olmamalı. Gol attık da hakem mi vermedi? Büyük camianın takımıysan, gerekirse hakemi de yeneceksin.

Dediğim gibi, biz öncelikle büyük camia olmayı hedefliyoruz. Kulübün geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz ki, hem büyük camia olacağız, hem de kalıcı başarılar elde edebileceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Özcan, büyük camia olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve bu doğrultuda yenildikleri maçlardan sonra izinlerin kaldırıldığını, bu doğrultuda Amed Sportif Faaliyetler maçından sonra herkesin Çorum’a döndüğünü sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim