Sungurlu Belediyespor ile aynı grupta mücadele etmesi muhtemel rakiplerin transferde önemli isimleri kadrosuna katmasının ardından, gözler Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor’a çevrildi. Transfer konusunda şuan için sessiz kalmalarının bütçeyle alakalı olduğunu söyleyen Başkan Sezen, önce finans olarak önlerini görmeleri gerektiğini bunu sağlamaları halinde ise şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için yönetim olarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

MEVCUT KADRONUN YÜZDE 50’Sİ İLE DEVAM EDİLECEK

Transferin aceleye gelmemesi gerektiğini de savunan Başkan Sezen, geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayan kadronun yüzde 50’si ile tekrardan anlaşacaklarını da belirtti. Yönetim olarak ramazan ayından sonra bir toplantı yapıp, mevcut kadrodan gidecek ve kalacak isimleri belirledikten sonra bunu kamuoyuyla paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

BAŞKAN SEZEN’DEN SİTEM DOLU SÖZLER

Çorum’u voleybolda 1.Lig’de, futbolda ise Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hazırlanan Sungurlu Belediyespor ilgisizlikten şikayetçi.

Sungurlu Belediyespor’un geçtiğimiz sezon futbolda ve voleybolda önemli bir başarıya imza attığının altını çizen Sezen, bu başarı sonrası Çorum’u yöneten isimlerin tebrik etmek için bile aramadıklarını, bu konuda çok kırgın olduklarını belirtti. 400’e yakın takımın mücadele ettiği 2.Lig’de Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor ile birlikte 1.Lige yükseldiklerini söyleyen Başkan Sezen, “Sorgun tarafına bakıyoruz Bekir Bozdağ gibi bir ismin takımın bütün sorunlarıyla ilgilendiğini görürken, bizim Çorum’da hiçbir milletvekilimiz ve şehri yöneten önemli isimlerin tebrik bile etmediğini görüyoruz. En azından arayıp bir eksiğiniz, bir sıkıntınız var mı diye soranımız bile yok. Bizim Sungurlu Belediyespor’un başında Çorum ibaresi var, Çorum Sungurlu Belediyespor olarak liglerde mücadele edeceğiz. Bu denli ilgisiz kalınmasını anlamış değilim. Biz gücünü taraftarından alan bir kulübüz, bugüne böyle geldik bundan sonra da böyle gidebiliriz. İnşallah Çorum halkına gerek voleybolda gerekse futbolda güzel maçlar izlettireceğiz” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim