SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Caner Yıldırım, Hasan Öztürk.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Harun, Gökhan Çelebi, Çağrı, İsmail, Barış, Okan, H.Serhat, Mehmet, İbrahim, Bilal, Gökhan Keskin, Anıl.

SORGUN BELEDİYESPOR: Mert, Yasin, Ali Asker, Aykın, Tarık, Murat, Recep, Oğuzhan, İlker, Mustafa, Berk Han.

1.SET: 18-25, 2.SET: 25-27, 3.SET: 19-25.

Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta mücadele eden ve ilk 2 yolunda hayati önem taşıyan maçta Yozgat temsilcisi Sorgun Belediye’yi konuk eden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 3-0 yenildi.

Dün, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça Çorumlu sporseverler büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de izlediği maçta konuk takım ilk seti 25-18 alırken, ikinci set nefesleri kesti. Yozgat temsilcisi ikinci seti de 27-25 alarak farkı ikiye çıkartırken, üçüncü seti de 25-19 kazanıp sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Sorgun Belediye bu galibiyetin ardından puanını 20’ye yükseltirken, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 13 puanda kaldı.

(Rıfat KARA) lk yarının son dakikalarında gol için ataklarını sıklaştırırken, 41.dakikada Yakup Pehlivan’la golü buldu.

İlk yarıyı 3-2 yenik kapatan Çorum İşitme Engelliler ikinci yarıda oyunu rakip yarı alana yıkmasına rağmen gol yollarında etkisiz kaldı. İki takım da ikinci yarıda gol bulamazken, karşılaşma Çekmeköy İşitme Engelliler takımının 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonucun ardından puanını 14’e yükselten İstanbul Çekmeköy İşitme Engelliler liderliğini sürdürürken, 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Çorum İşitme Engelliler 9 puanda kaldı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim