Çorum’da ilk kez düzenlenen 13-14 Yaş (kız-erkek) Okçuluk İl Birinciliği’nde klasik yay kategorisinde kızlarda Satı Melike Şişli ve erkeklerde Şeref Can Gobel, makaralı yay kategorisinde ise Sündüs Sude Tak il birinci oldular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okçuluk İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 13-14 Yaş (kız-erkek) Okçuluk Ferdi İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Cumartesi günü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen müsabakalara Osmancık Gençlikspor’dan 5, Çorum Okçuluk Spor Kulübü’nden ise 6 olmak üzere toplam 11 sporcu katıldı.

Klasik yay ve makaralı yay olmak üzere iki kategoride gerçekleşen müsabakalarda klasik yay kızlarda, Satı Melike Şişli 315 puanla birinci, Hayrunnisa Atik 296 puanla ikinci, Miray Arslaner 279 puanla üçüncü, Sude Dok ise 267 puanla dördüncülüğü elde etti. Klasik yay erkeklerde ise 340 puan toplayan Şeref Can Gobel zirvede yer alırken, Yusuf Üveyik ise 327 puanla ikinci olarak tamamladı. Tek sporcunun mücadele ettiği makaralı yay kategorisinde ise Sündüs Sude Tak 360 puan toplayarak önemli bir başarıya imza attı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim