Spor Toto 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908 Spor, 33. hafta maçında, en yakın takipçisi Ankara Demirspor’u konuk etti. İstanbul temsilcisi, baştan sona üstün oynadığı maçı 4-0 kazanarak puanını 63’e yükseltirken, 59 puanda kalan Adana Demirspor’un 4 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Çorumlu futbolcu Nurettin Çağlar, her zaman olduğu gibi yine ilk 11’de forma giyerken, başarılı bir performans sergileyip galibiyette ve şampiyonlukta çok büyük pay sahibi oldu.
Anadolu Üsküdar ile Ankara Demirspor arasında oynanan şampiyonluk maçını, Nurettin Çağlar’ın ilk antrenörü Hasan Gürbüz de izledi. Nurettin Çağlar’ın daveti üzerine İstanbul’a giden ve karşılaşmayı yerinde seyreden H.E. Kültürspor Antrenörü Hasan Gürbüz, “Nurettin Çağlar ile bir kez daha gurur duydum. Kendini her geçen gün geliştiriyor. Daha üst liglerde ve iyi takımlarda oynayacağına inanıyorum” dedi.

SİVASSPOR DA NURETTİN’İ TEKİP EDİYOR
Öte yandan, çok başarıl bir sezon geçiren Nurettin Çağlar’ın, PTT 1.Lig’den birçok takımın yanı sıra, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Sivasspor’un da takibinde olduğu öğrenildi. Sivasspor’un, pilot takım olan Anadolu Üsküdar’dan Nurettin Çağlar’ın gelişimini yakından takip ettiği belirtildi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim