Çorum Belediyespor’un Onursal Başkanı olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile takımın Antalya kampını ziyaret eden Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, yeni transferlere imza attırdı. İmza töreninde konuşan Balaban, hata yapmamak adına nokta atışı yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu yineleyen Başkan Yardımcısı Ömür Balaban, sezonun ilk yarısının bitiminde eksik görülen mevkilere takviyeleri gecikmeden yaptıklarını belirtirken, iyi araştırmalar neticesinde Yakup Yiğit, İsmet Kavuştu, Ertuğrul Sancaktutan ve Emre Okur’u kadrolarına kattıklarını söyledi. Aldıkları 4 futbolcunun da takıma katkı sağlayacaklarına inandığını kaydeden Balaban, “Ligin ikinci yarısı çok daha çetin maçlara sahne olacak. Bunun bilinciyle hareket ettik ve takıma doğrudan katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla anlaştık. Bunu da başardığımıza inanıyoruz.

Kulüp olarak tek hedefimiz artık Çorum’un futbolda hak ettiği yerlere gelmesi. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Takımımızın Antalya kampını en iyi şekilde tamamlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Tek arzumuz sezon sonunda gülen taraf olabilmek. Gerek bizler, gerekse de teknik heyet ve futbolcularımız bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte şehrin de desteğine mutlak ihtiyacımız var. Çorum’u seven herkesi takıma destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim