Sezon öncesinde Yeni Çorumspor’a Muğlaspor’dan gelen Nizamettin Emirhan Kılıç, Kırmızı-siyahlı formayı ligde 9, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 olmak üzere 10 resmi maçta giydi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ligde 2 sarı kart görürken, 13.haftadaki Kocaelispor yenilgisinden sonra yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer aldı. Nizamettin Emirhan, bir süredir görüşme halinde olduğu 3.Lig 2.Grup takımlarından Ofspor’la anlaştı.

Yeni Çorumspor’dan ayrıldıktan sonra bu sezonun ilk yarısında Yeni Çorumspor’la aynı grupta mücadele eden Diyarbekirspor’un formasını giyen Özgür Kedikli’nin ise ara transfer döneminde Yeni Çorumspor’a dönmesi gündeme geldi. Ancak deneyimli futbolcu Diyarbekirspor’la yollarını geç ayırınca Yeni Çorumspor Yönetimi orta sahaya gerekli takviyeleri yaptı ve bu yüzden Özgür’ün Çorum’a dönmesi gerçekleşmedi.

Sezonun ikinci yarısında Ofspor’un formasını giyecek olan Özgür Kedikli, ilk yarıda Diyarbekirspor formasıyla ligde 16, Türkiye Kupası’nda ise 3 olmak üzere 19 resmi maça çıktı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu maçlarda 7 sarı kart görürken, ligde ve kupada 1’er gol attı.

Editör: TE Bilisim